Oskars Utemiljö har sitt säte i Laholm och är verksamma inom trädgårdsservice i södra Halland. Vi erbjuder tjänster inom bland annat anläggning, skötsel och montering. Många av våra tjänster är RUT-berättigade. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Vi erbjuder olika tjänster inom trädgård och utemiljö

Anläggning

Oskars Utemiljö utför alla typer av anläggningsarbeten, stora som små. Allt från sten- och plattläggningar till kompletta trädgårdsanläggningar.

Exempel på några tjänster vi erbjuder är: plattsättning, stenläggning, murar, markarbete, altaner. staket m.m.

Skötsel av trädgård och utemiljö

Vi erbjuder flera former av skötsel. Det kan vara enstaka, mindre insatser men också mer omfattande och kontinuerlig omvårdnad. Vi hjälper privatpersoner, företag och organisationer.

Exempel på några tjänster vi erbjuder är: beskärning, plantering, underhåll av alltifrån mindre ytor till hela trädgårdar, styling m.m.

Montering

Vi hjälper er med montering av växthus och uterum. Vi erbjuder även handikappanpassning av trädgårdar och andra utemiljöer.

Exempel på några tjänster vi erbjuder är: montering av uterum, växthus, handikappanpassning till bostad, trädgårdar samt andra utemiljöer.

Är ni i behov av trädgårdsservice i Laholm eller i närområdet?

Kontakta oss på Oskars Utemiljö så tar vi fram en lösning som passar just er. Vi arbetar både åt företag och privatpersoner som vill ha hjälp med trädgårdsskötsel i Laholm med omnejd.

Oskars Utemiljö / Oskar Hemhagen
Grönatorgsvägen 46
31260 Mellbystrand

Mobil: 0763443002
E-post: kontakt@oskarsutemiljo.se

Trädgårdsskötsel i Laholm